Доступність посилання

ТОП новини

У Рівному показали оновлену за кошти благодійників військову техніку


Благодійники сприяють оновленню військової техніки частин ОК «Північ»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:16 0:00

Батальйон охорони й обслуговування оперативного командування «Північ» продемонстрував техніку, відремонтовану за сприяння підприємців-благодійників.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, особливо цінними військові називають акумуляторні батареї, закуплені за кошти благодійників. Акумулятори дозволили «оживити» бронетранспортери, заправні машини й автомобілі для перевезення військовослужбовців.

На майданчиках цієї ж частини завершується ремонт санітарних автомобілів, які використовуються на сході для потреб 51-ї окремої механізованої бригади.

Як розповів заступник командира батальйону охорони з озброєння Сергій Максай, працівники цього підрозділу, який раніше обслуговував технічні потреби командування, нині забезпечують і ремонт техніки, доставку на схід і повернення військовослужбовців із зони антитерористичної операції. Служба триває цілодобово, усі водії та механіки-водії мають високу кваліфікацію і для того, щоб забезпечити своїх колег усім необхідним.

Прес-секретар командування «Північ» майор Віктор Шубець подякував землякам за ініціативи, які виявляють громадські організації й окремі громадяни щодо збору коштів і медичних препаратів для потреб армії.

За його словами, упродовж минулої доби вояки оперативного командування «Північ» захопили в полон більше ніж 30 представників угруповань бойовиків, які є громадянами Росії.

XS
SM
MD
LG