Доступність посилання

ТОП новини

Нідерланди: посадовець вибачається за заклик вигнати дочку Путіна


У Нідерландах мер одного з міст закликав у середу депортувати з країни дочку президента Росії Володимира Путіна, яка там живе, але вибачився потім за свою пропозицію.

Як написав у своєму твітері мер міста Гілверсюма Пітер Бруртьєс, його коментар про дочку Путіна у радіовиступі «не був мудрим». За його словами, причиною тих слів стало «відчуття безсилля, що його визнає багато людей».

За повідомленнями, одна з дочок Путіна Марія живе разом зі своїм приятелем-нідерланцем у містечку Воорсхотен біля Гааги. Чутки стверджують, що цей приятель, Йорріт Фаассен, причетний до участі в керівництві компанією «Газпром» тощо, але достеменних підтверджень цього немає. Особисте життя родини Путіна Кремль намагається тримати в таємниці.

У громадській думці Заходу саме Путін став справжнім призвідником катастрофи малайзійського авіалайнера над Донбасом, внаслідок якої загинули 298 людей, із них 193 нідерландці. Літак, як вважають, збили з території, контрольованої проросійськими сепаратистами, яких підтримує Росія, за допомогою зенітного ракетного комплексу, наданого сепаратистам із Росії.

XS
SM
MD
LG