Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні до Нідерландів мають відправити ще два літаки з тілами жертв катастрофи «Боїнга-777»


Перші тіла загиблих доправили до Нідерландів, 23 липня 2014 року
Перші тіла загиблих доправили до Нідерландів, 23 липня 2014 року

Міжнародні експерти підготували до відправлення 51 контейнер з тілами і фрагментами тіл загиблих пасажирів літака «Малайзійських авіаліній», збитого на Донеччині, повідомляє Харківська обласна держадміністрація.

Сьогодні запланована відправка цих контейнерів на двох літаках із міжнародного аеропорту «Харків» до міста Ейндговен Королівства Нідерландів, мовиться в повідомленні.

«На території «Заводу імені Малишева» група міжнародних експертів, серед яких – експерти з Королівства Нідерландів, Австралії, Малайзії, США і Великобританії, продовжують роботу над оглядом тіл загиблих та підготовкою їх до транспортування до Королівства Нідерландів згідно з домовленостями України та усіх країн, чиї громадяни трагічно загинули у страшній авіакатастрофі», – додали в ОДА.

Вчора в Харкові відбулася церемонія прощання із загиблими в авіакатастрофі, і до Нідерландів відправили перші тіла жертв для процедури ідентифікації.

Літак «Боїнг-777» «Малайзійських авіаліній», що прямував за маршрутом Амстердам (Нідерланди) – Куала-Лумпур (Малайзія), зазнав катастрофи 17 липня на сході України. Загинули 298 людей. Захід і влада України заявляють, що літак збили проросійські бойовики за ймовірної підтримки Росії.

Москва свою причетність заперечує і покладає відповідальність на українську сторону.

XS
SM
MD
LG