Доступність посилання

ТОП новини

Сапери розмінували міст між Сєверодонецьком та Лисичанськом – прес-служба АТО


Українські військові розмінували міст між Сєверодонецьком та Лисичанськом у Луганській області. Про це йдеться у повідомленні прес-служби АТО на їхній сторінці у Facebook.

«Шістнадцять ящиків з тротилом та сто літрів селітри зняла об’єднана група розмінування Збройних сил України з мосту, який поєднував Сєверодонецьк з Лисичанськом. Наші сапери виявили неабиякий героїзм розміновуючи цей міст. Адже виконували вони свою роботу під шаленим обстрілом бойовиків, що не встигли здійняти у повітря цю інженерну споруду Відповідно до задуму бойовиків, у випадку вибуху було б знищено не лише покриття мосту але й дві центральні опори. З такими ушкодженнями відновити його під час бою було б просто неможливо», – мовиться у повідомленні.

За повідомлення РНБО, упродовж останнього тижня українські військові звільнили від бойовиків 10 населених пунктів. Йдеться про Дзержинськ, Соледар, Карлівку, Нетайлове у Донецькій області, а також Лисичанськ, Сєверодонецьк, Попасне, Рубіжне, Ювілейний, Первомайське у Луганській області.

За інформацією РНБО з початку антитерористичної операції загинуло 325 українських військових, ще 1232 – поранено.

Антитерористична операція на сході України розпочалася у квітні.

XS
SM
MD
LG