Доступність посилання

ТОП новини

Ситуація у Донецьку загострилася – міськрада


Люди чекають автобус, щоб покинути Донецьк, 24 липня 2014
Люди чекають автобус, щоб покинути Донецьк, 24 липня 2014

У другій половині дня ситуація у Донецьку загострилася. Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті міського голови і міськради Донецька.

«Бойові дії з периметра аеропорту пересунулися ближче до Київського проспекту. У результаті попадання снаряда пошкоджено покрівлю та зруйновані перекриття у квартирі № 30 будинку 22 по вулиці Буслаєва. Між будинками № 69 і 71 по Київському проспекту снаряд залетів у двір, потрапив в легковий автомобіль ВАЗ 2101 і той загорівся. По вулиці Маркова снарядом пошкоджений будинок № 67, осколками перебита труба, що подає газ на вказаний будинок. Жертв серед мирного населення немає», – мовиться у повідомленні.

Мешканців Донецька закликають не виходити на вулицю без нагальної потреби.

«Просимо мешканців, які живуть у районі ведення активних бойових дій не виходити без нагальної необхідності на вулицю, а за перших ознак небезпеки сховатися у спеціально відведені місця. І, якщо є можливість – перебратися ближче до центру міста», – повідомляють у міськраді Донецька.

Як повідомив сьогодні речник інформаційного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко, сили АТО зайняли позиції на околицях Горлівки у Донецькій області.

«Після його звільнення відкривається прямий шлях до міста Донецьк», − додав Лисенко.

За повідомлення РНБО, упродовж останнього тижня українські військові звільнили від бойовиків 10 населених пунктів. Йдеться про Дзержинськ, Первомайське, Соледар, Карлівку, Нетайлове у Донецькій області, а також Лисичанськ, Сєверодонецьк, Попасне, Рубіжне, Ювілейний у Луганській області.

XS
SM
MD
LG