Доступність посилання

ТОП новини

Збройні сили України увійшли у Шахтарськ, Торез та Лутугіне, звільнили Дебальцеве – РНБО


Ілюстраційне фото із зони АТО
Ілюстраційне фото із зони АТО

Збройні сили України увійшли в Шахтарськ, Торез та Лутугіне, закріпилися на околицях Горлівки, також тривають бої за повне визволення Первомайська та Сніжного. Про це повідомив речник інформаційного центру Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Андрій Лисенко.

«Наші військові увійшли в Шахтарськ, Торез та Лутугіне. Зараз тривають бої за повне звільнення Первомайська та Сніжного. Підрозділи Збройних сил та Національної гвардії закріпилися на околицях Горлівки та готуються до її звільнення», – заявив він.

«Контроль над цими територіями дозволить оточити та знешкодити донецьке та горлівське угруповання терористів. Окрім цього, підрозділи високомобільних десантних військ провели рейдові дії в напрямку Рідкодуб, Логвіно та Тернове. Там знищено блокпости та вогневі точки супротивника», – додав Лисенко.

Крім того, сили АТО звільнили місто Дебальцеве в Донецькій області. А також взяли під контроль Савур-Могилу, що є стратегічною висотою на кордоні Луганської, Донецької областей і Ростовської області Росії, з якої бойовики обстрілювали українських військових та низку населених пунктів, зокрема, Маринівку.

XS
SM
MD
LG