Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики з «Граду» обстріляли житловий квартал Шахтарська – Міноборони


Бойовики обстріляли з установки «Град» житловий квартал міста Шахтарськ Донецької області. Про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони України на їхній сторінці у Facebook.

«Терористи з «Градів» обстріляли житловий район міста Шахтарськ Донецької області. Військовослужбовці Збройних сил України, задіяні в АТО повідомили, що терористи з реактивних систем залпового вогню БМ 21 «Град» нанесли потужний удар по одному з житлових районів міста Шахтарськ Донецької області. Обстріляний район знаходиться у південно-східній частині міста. За даними військовослужбовців, у місті є значні руйнування житлових будинків. Інформацію щодо жертв серед мирного населення уточнюють», – мовиться у повідомленні Міноборони.

Як повідомляли в РНБО, Збройні сили України увійшли у Шахтарськ, Торез та Лутугіне, закріпилися на околицях Горлівки, також тривають бої за повне визволення Первомайська та Сніжного.

Крім того, сили АТО звільнили місто Дебальцеве в Донецькій області. А також взяли під контроль Савур-Могилу, що є стратегічною висотою на кордоні Луганської, Донецької областей і Ростовської області Росії, з якої бойовики обстрілювали українських військових та низку населених пунктів, зокрема, Маринівку.

XS
SM
MD
LG