Доступність посилання

ТОП новини

Військовим у зону АТО передадуть автомобільну техніку, намети і спальники


Військовим у зону АТО передадуть автомобільну техніку
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:27 0:00

Депутати Київради з фракції «УДАР-Солідарність» передадуть автомобільну техніку батальйонам територіальної оборони, що беруть участь в бойових діях в зоні проведення антитерористичної операції. Зокрема, вони за власні кошти придбали десять повнопривідних позашляховиків для забезпечення потреб військових на загальну суму близько 3 мільйонів гривень.

Сім автомобілів УАЗ та три ГАЗ «Садко» передадуть 12-му київському батальйону та батальйону «Айдар», які на даний момент несуть бойову службу в зоні АТО. Окрім того, бійцям забезпечать 60 наметів разом зі спальниками.

Ігор Кононенко, співголова фракції «УДАР-Солідарність», закликав підприємців і чиновників витрачати власні кошти на армію.

«Нині ми маємо важкі часи. Тому пропозиція: відмовитись від дорогих покупок, можливо, літнього відпочинку. Краще ці заощаджені кошти відправити на фінансування армії», – додав депутат.

Бійці батальйону «Айдан» розповідають: в зоні проведення АТО дуже погані дороги, тож техніка швидше виходить із ладу. За словами військових, автомобілі УАЗ та ГАЗ «Садко» дуже потрібні зараз на передовій.

XS
SM
MD
LG