Доступність посилання

ТОП новини

Під Кабміном вимагали відставки Булатова


«Булатов, іди геть!»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:04:02 0:00

Вимагати відставки міністра молоді і спорту України Дмитра Булатова під Кабінет міністрів прийшли активісти молодіжних організацій і студенти, представники Автомайдану. Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, причиною вони називають незадовільне виконання своїх обов’язків і зникнення п’яти мільйонів гривень.

«Було так все влаштовано, щоб позбавити молодь фінансування в цьому році. З семи мільйонів по конкурсу молодіжних програм було розподілено трохи більше двох мільйонів. П’ять мільйонів невідомо куди поділись. Я так знаю, що ніби повернули в бюджет. А міністр повинен відстоювати бюджети для молоді. Хотілося б, щоб молоддю керувала особа, яка була б взірцем для молодої людини», – каже заступник голови громадської ради Міністерства молоді і спорту Павло Білоножко.

Активісти тримали у руках плакати з надписами «Булатов – ганьба української молоді» і «Спортсмени і молодь проти Булатова» і при цьому скандували «Булатова у відставку». Також у активістів було дві надувні кульки з приклеєними портретами міністра.

Активною учасницею акції протесту була і олімпійська чемпіонка Стелла Захарова. Вона закликала Дмитра Булатова пояснити, чому недофінансовуються програми для спортсменів.

«Поясніть, чому 50 мільйонів заборгованість по наказах для спортсменів, поясніть чому спортсмени їздять за свої гроші на навчально-тренувальні збори, поясніть, що через рік Олімпійські ігри, а для цього потрібно заробляти ліцензії. Якщо чемпіонати світу пропускаються, ліцензії нам не бачити», – заявила спортсменка.

До пікетувальників вийшли представники Міністерства молоді і спорту, зокрема перший заступник Дмитра Булатова – Андрій Вишняк. Він запевнив, що вимоги активістів будуть почуті, а всі претензії він обов’язково донесе до керівництва.

XS
SM
MD
LG