Доступність посилання

ТОП новини

Червоний Хрест допомагатиме переселенцям в Україні


Переселенці з Луганська, 22 липня 2014
Переселенці з Луганська, 22 липня 2014

Міжнародний комітет Червоного Хреста допомагатиме вимушеним переселенцям в Україні. Про це йдеться у повідомленні Міністерства соціальної політики України. За повідомленням, допомога стосуватиметься насамперед найуразливіших верств населення.

«Міжнародний комітет Червоного Хреста з гуманітарної допомоги за сприяння Міністерства соціальної політики у співпраці з українським Товариством Червоного Хреста розпочинає реалізацію в Україні програм підтримки найуразливіших категорій переселенців, а також громадян, які й досі залишаються в зоні проведення антитерористичної операції. Насамперед Комітет допомагатиме людям похилого віку. Йдеться, зокрема, про забезпечення продуктами харчування, а також, у разі необхідності, коштами, щоб людина сама могла собі купити їжу», – мовиться у повідомленні.

Ця домовленість, повідомляють у Мінсоцполітики, була досягнута сьогодні під час зустрічі членів Міжнародного комітету Червоного Хреста Себастьяна Шессе та Давіда Шкіладзе з представниками Мінсоцполітики.

За даними Агентства ООН у справах біженців, станом на 18 липня 2014 року кількість людей, переміщених зі сходу України, становить 80,3 тисячі.

XS
SM
MD
LG