Доступність посилання

ТОП новини

Робота експертів на місці падіння малайзійського літака йде за планом – Держкомісія з розслідування


1 та 2 серпня на місці падіння літака Boeing 777 «Малайзійських авіаліній» у повному обсязі проводилася робота команди міжнародних експертів під головуванням Нідерландів. Усі необхідні пошукові та слідчі дії відбувались за планом і без суттєвих інцидентів, які могли б вплинути на хід роботи.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від імені Державної комісії з розслідування катастрофи літака Boeing 777 «Малайзійських авіаліній».

У повідомленні йдеться, що за два дні було знайдено декілька решток тіл, що не були вивезені раніше. Вони будуть доправлені до Харкова.

Крім того, з 2 серпня база міжнародних експертів, які проводять дослідження, перемістилася значно ближче до місця падіння літака. Завдяки цьому експерти мають більше часу для пошукової роботи та слідчих дій, повідомляє прес-служба Міністерства.

У понеділок, якщо ситуація з безпекою дозволятиме, п'ять команд, що складаються з 20 експертів кожна, будуть брати участь у пошукових та слідчих заходах.

Раніше 2 серпня заступник голови спеціальної спостережної місії ОБСЄ в Україні Олександр Хаг заявив, що робота представників його місії на місці падіння літака Boeing 777 на Сході України була перервана через обстріл неподалік досліджуваної території.

XS
SM
MD
LG