Доступність посилання

ТОП новини

П’ятеро українських військових загинули за добу – РНБО


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

За минулу добу під час сутичок із бойовиками в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинули п’ятеро військовослужбовців України, ще 14 були поранені, повідомив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

За його словами, ніч на 4 серпня характеризувалася підвищенням активності бандформувань, збільшилась інтенсивність обстрілів позицій сил АТО, у тому числі з установок «Град», танків і мінометів.

Крім того, за даними Лисенка, з території Росії протягом доби п’ять разів були обстріляні позиції сил АТО, у тому числі з установок «Град».

Зокрема, вчора о 21:00 під артилерійський вогонь росіян потрапили десантники в районі Червонопартизанська, під мінометний обстріл – позиції українських військ в районі Зеленопілля. Опівночі з установок «Град» російські військові обстріляли українських десантників в районі Дякова, повідомили в РНБО. Також російські військові відкрили артилерійський вогонь по позиціях прикордонників, а з мінометів обстріляли українських військових в районі селища Камишне. Вогонь вівся з населеного пункту Маноцький (Росія) у напрямку українського села Юганівка, наголосив Лисенко.

XS
SM
MD
LG