Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики заблокували роботу експертів на місці катастрофи «Боїнга» – Мінрегіонбуд


Експерти на місці катастрофи на Донеччині, 3 серпня 2014 року
Експерти на місці катастрофи на Донеччині, 3 серпня 2014 року

Міжнародна група експертів не змогла приступити до роботи на території падіння літака «Боїнг-777», бо їх заблокували бойовики, повідомляє Міністерство регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ.

За повідомленням з місця подій, наразі тривають перемовини між представниками місії ОБСЄ і бойовиками щодо можливості продовження руху, йдеться в повідомленні.

За даними міністерства, українські військові наголошують, що не ведуть жодних бойових дій у радіусі 20 кілометрів від місця падіння літака і 10 кілометрів уздовж маршруту руху колони експертів.

До роботи мали приступити 124 спеціалісти, які рухались на місце катастрофи літака у 18 автомобілях. Група планувала обстежити два поля на захід від місця катастрофи, йдеться в повідомленні.

У міністерстві нагадали, що сьогодні, о 12:20, з Харкова до Нідерландів вилетів літак із контейнерами, що містять фрагменти тіл і особисті речі загиблих пасажирів літака, знайдені експертами на місці падіння літака протягом п’ятниці і суботи, а також матеріал ДНК й особисті речі, які певний час були в морзі в Донецьку.

Раніше сьогодні в ОБСЄ повідомили, що понад 100 представників міжнародної місії і спостерігачі від ОБСЄ на місце катастрофи рейсу MH17.

XS
SM
MD
LG