Доступність посилання

ТОП новини

«Укрзалізниця» безкоштовно перевезла майже 2,5 тисячі переселенців із зони АТО


«Укрзалізниця» з 7 липня до 4 серпня на замовлення регіональних координаційних штабів зі східних регіонів безкоштовно перевезла 2458 пасажирів із станцій Сватове, Красноармійськ, а також із Луганська і Волновахи.

Як повідомила прес-служба «Укрзалізниці», станом на 5 серпня готуються до евакуації ще кілька груп переселенців, зокрема є замовлення від Міжвідомчого координаційного штабу на вивезення 6 серпня із станції Ясинувата до Одеси 36 людей з обмеженими можливостями й осіб, які їх супроводжують, списки й кількість людей нині уточнюють. Крім того, за таким маршрутом планують вивезти 7 серпня 100 дітей і п’ять осіб для їхнього супроводу.

Окрім цього, для належного прийому громадян із дітьми, які змушені були виїхати з Донецької і Луганської областей до інших регіонів України, «Укрзалізниця» дає переселенцям можливість безкоштовно користуватися кімнатами матері та дитини, залами очікування й кімнатами відпочинку на вокзалах та станціях. Нині понад 3 тисячі пасажирів скористалися цією послугою, повідомили у відомстві.

XS
SM
MD
LG