Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики за ніч здійснили чотири обстріли позицій сил АТО – прес-центр


Бойовики на сході України за ніч здійснили чотири обстріли позицій сил АТО. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.

«З позитивних новин те, що ця ніч була відносно спокійна. Загалом зафіксовано всього чотири обстріли наших позицій», – йдеться в повідомленні.

«Бойовий дух терористів зламано. Вони роблять панічні дії щоб уникнути оточень та знищень. Їх польові ватажки продовжують залякувати, як своїх підлеглих, так і мирних мешканців, аби не допустити дезертирств та масових переходів на бік Збройних Сил України. Також продовжуються цинічні провокації і спроби маніпулювати свідомістю людей через мережу Інтернет», – зазначили в прес-центрі АТО.

«Кожен, хто примкнув до лав маргіналів, взяв в руки зброю, почав грабувати та тероризувати мирне населення отримає суворе покарання», – йдеться в повідомленні.

​Раніше Дмитро Тимчук, координатор групи «Інформаційний опір», повідомив, що сили АТО нині проводять перегрупування, закріплюються на зайнятих позиціях і відновлюють боєздатність.

XS
SM
MD
LG