Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики облаштували позиції на місці падіння «Боїнга» – РНБО


Сепаратисти облаштували артпозиції на місці падіння «Боїнга»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:03:31 0:00

Сепаратисти облаштували артпозиції на місці падіння «Боїнга»

Сепаратисти звели артилерійські позиції на місці падіння «Боїнга» на Донеччині. Про це заявив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

«Стало зрозуміло, чому сепаратисти не допускали міжнародних експертів на більшість територій місця падіння літака. Саме на цих ділянках бойовики облаштували позиції, встановили на них артилерійські системи та вирили цілу систему окопів», – зазначив Андрій Лисенко.

У середу робота міжнародних експертів на місці падіння «Боїнга-777» тимчасово зупинена через погіршення ситуації з безпекою у регіоні. Як повідомив прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте, міжнародні експерти повернуться на місце катастрофи, коли буде безпечно.

Фахівці з Нідерландів, Австралії та Малайзії почали роботи на місці збиття лайнера «Боїнг-777» на Донеччині, у результаті чого загинуло 298 людей.

Понад 220 трун із загиблими вже відправлені до Нідерландів.

Захід і Україна заявляють, що мають докази того, що літак збили проросійські бойовики із комплексу «Бук» за ймовірної підтримки Москви. Бойовики і Росія свою причетність відкидають.

XS
SM
MD
LG