Доступність посилання

ТОП новини

Окремі райони Донецька зазнають артобстрілів – міська рада


Донецьк із ранку в суботу зазнає артилерійського обстрілу, повідомляє офіційний сайт міського голови і міської ради.

«Ніч із 8 на 9 серпня в Донецьку минула відносно спокійно, жителі повідомляють про те, що періодично були чутні віддалені поодинокі вибухи. Ранок для багатьох донеччан розпочався о 5.00, місто розбудили залпи з важких знарядь. Вже через годину, о 6.00, зазнав артобстрілу Київський район. Прямих влучань у житлові будинки немає», – повідомили в прес-службі міськради, відзначивши велику кількість пошкоджень житлових будинків.

У міськраді розповіли, що снарядом, який розірвався на вулиці Горній, пошкоджено маршрутне таксі, яке їхало в цей час, ніхто не постраждав.

«Станом на 9.00 обстановка в Донецьку залишається вкрай напруженою. Але, незважаючи на це, продовжують працювати в штатному режимі всі системи життєзабезпечення міста. Громадський транспорт вийшов на автомагістралі і здійснює рух за графіком «вихідного дня». Автобуси за маршрутом № 41 йдуть до диспетчерської станції «Абакумова», – мовиться в повідомленні.

За останню добу Збройні сили України взяли під контроль місто Мар'їнку Донецької області (фактично це околиця Донецька), там наразі тихо. Перестрілки між силами АТО та проросійськими бойовиками ведуться вже на ближчих підступах до Донецька, передає кореспондент Радіо Свобода.

XS
SM
MD
LG