Доступність посилання

ТОП новини

Прибрати Майдан від барикад прийшло понаду тисячу киян – КМДА


Участь у суботнику на Хрещатику в Києві взяли понад тисячу киян та комунальники міста. Вулиці Хрещатик, Городецького і Михайлівська звільнені для проїзду. Про це повідомили у прес-службі Київміськадміністрації з посиланням на керівника «Київавтодору» Володимира Жукова.

«Сьогодні на Майдані працювало понад тисячу осіб, а також депутати Київради та столичні комунальники. Особлива подяка киянам, які прийшли прибирати своє місто і працювали завзято», – сказав Жуков.

За його словами, до суботника залучили не лише техніку комунальних служб, але й автомобілі рятувальників.

Назвати конкретну кількість вивезеного сміття Володимир Жуков не зміг.

«Уже повністю зайнятий перевантажувальний майданчик на вулиці Старонаводницькій. Зараз звантажуємо сміття біля мосту Патона на базі «Київавтодору» і на 6-му полігоні. Разом з тим, прибирання триває: зараз ми очищуємо зони на майдані Незалежності, як біля стели Незалежності, так і біля Головпоштамту»,– сказав Жуков.

7 серпня комунальники за дорученням міського голови Віталія Кличка спробували розчистити центр Києва від наметів та барикад. Люди, які називали себе «Самообороною Майдану», щоб цьому завадити, почали палили шини, міліція заявила про кілька потерпілих.

У суботу, 9 серпня, міська влада столиці оголосила суботник і запросила всіх небайдужих киян долучитися до прибирання міста, зокрема, його центральної частини. Підтримати ініціативу прийшов і міський голова Віталій Кличко.

XS
SM
MD
LG