Доступність посилання

ТОП новини

Українські військові звільнили від бойовиків Пантелеймонівку – прес-центр АТО


Сьогодні українські військові звільнили селище пантилеймонівка Донецької області. Про це йдеться у повідомленні прес-служби антитерористичної операції на їхній сторінці у Facebook.

«Терористи дезертирують і передають силам АТО цінну інформацію про своїх поплічників. 10 серпня упродовж дня сили АТО нарощували свою перевагу та збільшували сектор контролю у тимчасово зайнятому терористами районі. 0 14:00 було очищено від маргиналів населений пункт Пантелеймонівка», – мовиться у повідомлення.

У прес-центрі АТО також повідомляють про випадки дезертирства серед сепаратистів.

«Відчуваючи наближення часу розплати терористи вдаються до дезертирства, та відвертих зрад своїх поплічників. Вони шукають шляхи зв’язку зі штабом АТО і зрадою пробують купити собі шанс на життя цінною інформацією. Зокрема один із ватажків терористів виявив бажання співпрацювати з АТО. Вийшовши на відкриті канали зв’язку, він повідомив низку фактів. Ця особа є наближеною до ватажка бандугрупування з позивним «Чечен». Дані, надані добровільним інформатором уточнюються», – зазначає прес-служба АТО.

У ніч на неділю сили антитерористичної операції продовжили наступальні дії, скеровані на звуження кільця навколо Донецька.

Учора так званий «прем'єр» угруповання «ДНР» Олександр Захарченко заявив про можливість припинення вогню. У «ДНР» заявляють, що «припинення вогню має бути лише взаємним» і звинуваючають українську сторону у тому, що з нею не можна домовитися.

Антитерористична операція на сході України триває з квітня.

XS
SM
MD
LG