Доступність посилання

ТОП новини

У Донецькій області знеструмлені 75 населених пунктів – ДТЕК


У результаті бойових дій у Донецькій області досі знеструмлені частково чи повністю 75 населених пунктів, повідомляє енергетична компанія ДТЕК.

За повідомленням, у Донецьку знеструмлена більша частина мікрорайону «Текстильник» у Кіровському районі. Без електропостачання перебувають понад 10 тисяч жителів мікрорайону. Крім того, за даними ДТЕК, у Донецьку без електроенергії залишаються мешканці трьох дев’ятиповерхових будинків і 100 будинків приватного сектора селища Грабарі і приблизно 200 будинків приватного сектора в районі заводу «Топаз» Куйбишевського району.

Крім того, в компанії повідомили про загрозу знеструмлення міської інфраструктури частини Київського району Донецька, підстанції Донецької залізниці, заводу «Точмаш» і Донецького аеропорту імені Прокоф’єва.

Водночас, за даними ДТЕК, у Донецьку відновили енергопостачання близько тисячі будинків приватного сектора в селищі Авдотьїно Будьонівського району. Також відновлене живлення великої частини міста Мар’їнка. Триває відновлення електропостачання у Слов’янську. На 10 серпня вже відновлене живлення 99,5% населення, повідомили в компанії.

XS
SM
MD
LG