Доступність посилання

ТОП новини

Луганськ в повній ізоляції і перебуває на межі виживання – міськрада


11 серпня в Луганську зберігається критична ситуація – обласний центр залишається повністю відключеним від енергопостачання, повідомляє міська рада.

За повідомленням, близько 250 тисяч луганчан, які залишилися в місті, не мають світла і води вже дев’ятий день, не працює мобільний і стаціонарний зв’язок.

«За повідомленнями городян, райони Луганська продовжують обстрілювати. Більшість магазинів залишаються закритими, продуктами торгують з лотків. Незважаючи на відсутність електроенергії, місцевий виробник продовжує випікати хліб і забезпечувати луганчан хлібної продукцією», – повідомили в мерії.

Крім того, міська влада повідомляє про проблеми з вивезенням сміття. «Велика частина автомобілів комунального підприємства «Луганський центр утилізації відходів» була пошкоджена в результаті обстрілів, але міська влада намагається вирішити проблему, щоб не допустити екологічної катастрофи. Крім того, сміття з вулиць міста і внутрішньоквартальних території продовжують прибирати працівники комунальних служб», – повідомила міськрада.

За даними міської ради, у місто не завозять продовольство, медикаменти і паливо, не виплачують пенсії, зарплати і соціальні виплати.

XS
SM
MD
LG