Доступність посилання

ТОП новини

У Луганську критична ситуація – міськрада


У Луганську впродовж 10 днів зберігається критична ситуація, обласний центр повністю знеструмлений, відсутнє світло, вода, не працює мобільний і стаціонарний зв’язок, повідомили у прес-службі міської ради.

За повідомленням, велика частина абонентів відключена від енергопостачання вже протягом практично трьох тижнів. З неділі, 3 серпня, без електроенергії залишилося все місто. За повідомленнями жителів, територію обласного центру продовжують обстрілювати.

Згідно з повідомленням міської ради, фактично Луганськ перебуває в цілковитій блокаді: місто продовжують руйнувати, при цьому припинене постачання продуктів, медикаментів, палива. «Близько 250 тисяч осіб, які не покинули його межі, вимушені жити в умовах безперервних збройних сутичок, без світла і води. Також тривалий час не здійснюються соціальні виплати, не виплачуються зарплати і пенсії», – йдеться в повідомленні.

Незважаючи на відсутність електроенергії, в місті продовжують випікати хліб, заявили в міській раді, більшість магазинів закриті, у продажу є лише найнеобхідніші продукти харчування.

У Луганську існує серйозна проблема вивезення сміття, проте, незважаючи на обстріл, працівники комунальних служб продовжують прибирати сміття з вулиць міста, йдеться в повідомленні.

XS
SM
MD
LG