Доступність посилання

ТОП новини

Сили АТО звільнили місто Гірське на Луганщині – Нацгвардія


Сили антитерористичної операції звільнили у середу місто Гірське Луганської області. Про це йдеться у повідомленні Національної гвардії України.

«Підрозділи Національної гвардії сьогодні увійшли в місто Гірське та самостійно провели операцію щодо звільнення населеного пункту від озброєних терористів. Прапори України були встановлені над місцевим будинком культури і міською адміністрацією. Зараз силами Нацгвардії навколо міста вже обладнуються блокпости, служба на яких буде здійснюватися цілодобово», – мовиться у повідомленні.

За повідомленням Нацгвардії, втрат серед особового складу немає.

У Національній гвардії повідомляють, що Гірське – це «найближчий рубіж до населеного пункту Первомайську і далі до Стаханова, де знаходиться одне із декількох великих угрупувань терористів».

Днем раніше, у вівторок, військові звільнили від сепаратистів Первомайськ, Камишеваху, Калинове Луганської області, а також місто Вуглегірськ Донецької області .

Після звільнення Слов’янська Донецької області, який був оплотом сепаратистів, бойовики масово перемістилися у Донецьк та Луганськ.

Антитерористична операція на Донбасі триває з квітня.

XS
SM
MD
LG