Доступність посилання

ТОП новини

Міноборони готує військову техніку до участі в параді в Києві


Міністерство оборони готує військову техніку до участі в параді військ з нагоди 23-ї річниці Незалежності України в Києві.

Як повідомили у прес-службі Міноборони, «в підготовці озброєння і військової техніки до участі у параді на фінішну пряму вийшли військові ремонтники».

За словами начальника Озброєння Збройних сил України полковника Сергія Корнійчука, відновлюються необхідні технічні характеристики й естетичний зовнішній вигляд техніки.

«Успішно пройдені етапи уточнення потреби в коштах, призначення водіїв і старших машин, переміщення техніки з пунктів постійної дислокації у Київ та безпосередньо технічне обслуговування і фарбування. До виконання завдань залучено комплексні ремонтні бригади Повітряних Сил, Командування Сухопутних військ Збройних Сил України і військових частин безпосереднього підпорядкування Озброєнню Збройних Сил України», – йдеться в повідомленні.

22 липня президент України Петро Порошенко доручив Кабміну затвердити і забезпечити виконання плану заходів із відзначення 23-ї річниці Незалежності України, передбачивши, зокрема, організацію і проведення параду військ у Києві.

XS
SM
MD
LG