Доступність посилання

ТОП новини

На підступах до Луганська сили АТО завдали ударів по позиціях бойовиків – Тимчук


У зоні АТО продовжуються бойові дії в районах Донецка, Луганська, Горлівки, Первомайська, Шахтарська, Тореза, Попасної, Красного Луча та Іловайська. На підступах до Луганська українські війська завдали вогневих ударів по позиціях бойовиків, знищивши живу силу і техніку противника. Про це на своїй сторінці у Facebook написав координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

«Бойовики проводять контратаки відразу по декількох напрямках. Особливо запеклі бої терористи ведуть з метою відновлення контролю над «перерізаними» ділянками стратегічно важливих трас Н21 (в районі Шахтарська) і М-04 (в районі н.п.Новосвітлівка і Хрящувате), які забезпечують зв'язок Донецька та Луганська з рештою територіями, контрольованими бойовиками», – написав Тимчук.

«Одночасно з посиленням опорних пунктів поблизу н.п.Сніжне, Стаханов і Алчевськ, терористи починають відведення частини живої сили і техніки ближче до кордону з Росією, в район Свердловськ-Ровеньки-Молодогвардійськ-Ізварине. Очевидно, саме тут формуватиметься «останній бастіон» бойовиків, що має вихід до кордону з РФ, що дозволяє отримувати допомогу, а потім і відступити на територію Росії», – йдеться в повідомленні.

Сили антитерористичної операції останніми днями проводять активні дії з блокування Луганська і перекриття бойовикам шляхів до міста. Операція зі знешкодження бойовиків триває і в Донецьку та околицях.

XS
SM
MD
LG