Доступність посилання

ТОП новини

У Нідерландах ідентифікували тіла 127 загиблих в авіакатастрофі на Донеччині


Міжнародні експерти на місці падіння «Боїнга-777» на Донеччині (архівне фото)
Міжнародні експерти на місці падіння «Боїнга-777» на Донеччині (архівне фото)

У Нідерландах ідентифікували ще 62 тіла загиблих у «Боїнгу-777» на Донеччині. Про це йдеться у повідомленні на сайті нідерландського уряду. Таким чином наразі ідентифіковано 127 загиблих.

Серед 62 ідентифікованих – 47 громадян Нідерландів, ще 15 – представники інших країн.

«Було поінформовано найближчих родичів загиблих. Також буде поінформовано мерів муніципалітетів, у яких жили жертви авіакатастрофи, якщо таке бажання виявлять родичі загиблих. На прохання посольств певних країн, національності ідентифікованих жертв, які не є громадянами Нідерландів, розголошуватися не будуть», – мовиться у повідомленні.

Команда фахівців продовжує роботу щодо ідентифікації загиблих у «Боїнгу-777». «Однак може пройти кілька місяців, перш ніж всі жертви будуть ідентифіковані», – наголошують в уряді Нідерландів.

Робота міжнародних експертів на місці падіння «Боїнга-777» тимчасово зупинена через погіршення ситуації з безпекою у регіоні. Як повідомив прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте, міжнародні експерти повернуться на місце катастрофи, коли буде безпечно.

Фахівці з Нідерландів, Австралії та Малайзії почали роботи на місці збиття лайнера «Боїнг-777» на Донеччині, у результаті чого загинуло 298 людей.

Понад 220 трун із загиблими вже відправлені до Нідерландів.

Захід і Україна заявляють, що мають докази того, що літак збили проросійські бойовики із комплексу «Бук» за ймовірної підтримки Москви. Бойовики і Росія свою причетність відкидають.

XS
SM
MD
LG