Доступність посилання

ТОП новини

Аваков Ярошу: «Правий сектор» – «по суті нелегальні збройні формування»


Керівник МВС Арсен Аваков
Керівник МВС Арсен Аваков

«Правий сектор» – це «по суті нелегальні збройні формування», а «ультиматум президенту» повя’заний з майбутніми парламентськими виборами. Про це написав керівник МВС Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook.

«Черговий інформаційний потік від призабутого «Правого Сектора» – цього разу придумали «ультиматум Президенту». Виборами запахло ... Та й увагу треба переключити. Ярош, твоя проблема в тому, що ти своїм фіглярством брутального патріота обманюєш багатьох людей, що пішли за тобою у по суті нелегальні збройні формування – без правил і засад, без законів і порядку», – зазначає Аваков.

Рух «Правий сектор» висловив вимогу президенту Петру Порошенку звільнити з Міністерства внутрішніх справ тих посадовців, які, як стверджують в обʼєднанні, ведуть у рамках антитерористичної операції підривну діяльність.

У русі також вимагають від керівництва держави «звільнення всіх затриманих, закриття всіх кримінальних проваджень проти бійців Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» та інших добровольчих підрозділів і повернення всієї незаконно вилученої зброї та транспорту в зону бойових дій».

XS
SM
MD
LG