Доступність посилання

ТОП новини

Новим «міністром закордонних справ» «ДНР» став виходець з Придністров'я Караман


Новим «міністром закордонних справ» «ДНР» став Олександр Караман
Новим «міністром закордонних справ» «ДНР» став Олександр Караман

Новим «міністром закордонних справ» угруповання «ДНР» , яке Україна визнала терористичним, став Олександр Караман. Про це, як повідомляють російські ЗМІ, сказав так званий «прем'єр-міністр» «ДНР» Олександр Захарченко.

«Новим міністром закордонних справ став Олександр Караман, який неодноразово займав відповідальні пости, професіонал своєї справи», – зазначив Захарченко.

Олександр Караман походить з Придністров’я, колишній «віце-прем’єр» з соціальних питань «ДНР».

Про Карамана кажуть, що він є членом команди Володимира Антюфеєва, який нещодавно став «першим заступником прем'єр-міністра» «ДНР» з питань держбезпеки та правопорядку. Обидва вони довгий час працювали у Придністров’ї.

Олександр Караман був віце-президентом молдовського сепаратистського регіну Придністров’я у період між 1991 і 2001 роками, коли регіоном керував Ігор Смірнов. А Володимир Антюфеєв у Придністров’ї очолював КДБ.

Раніше «посаду» «міністра закордонних справ» угруповання «ДНР» займала Катерина Губарєва, дружина колишнього «народного губернатора» Павла Губарева. Про причини її відставки не повідомляють, але колишній «прем’єр-міністр» «ДНР» Олександр Бородай виносив «наказ» про її неповну службову відповідність.

Антитерористична операція на Донбасі триває від квітня.

Україна визнала угруповання «ДНР» і «ЛНР» терористичними організаціями.

XS
SM
MD
LG