Доступність посилання

ТОП новини

У Луганську гинуть мирні жителі, обстріли міста не припиняються – міська рада


Внаслідок збройних сутичок у Луганську були поранені й загинули мирні жителі, є нові руйнування, повідомляє сайт міської ради. Про точну кількість жертв не повідомляють.

За даними мерії, ситуація в Луганську залишається вкрай критичною: люди живуть в умовах безперервних бойових дій, при цьому 17-ий день відсутнє світло, вода, не працює мобільний і стаціонарний зв’язок.

За інформацією городян, у ніч із 18 на 19 серпня райони Луганська знову обстрілювали, сильно постраждала центральна частина міста, зокрема, територія Центрального ринку, будинки в районі площі Героїв Великої вітчизняної війни, кварталу Алексєєва.

«Вчора через потрапляння снарядів на територію Центрального ринку, загорілися торгові модулі, сталася сильна пожежа. Є інформація про те, що постраждав підземний перехід неподалік ринку. Луганчани також повідомляють про загорання будівлі дитячої обласної лікарні», – йдеться в повідомленні.

За даними міської ради, у продажу є тільки найнеобхідніші продукти. Хліб продають з машин, за ним вишиковуються великі черги.

«В умовах високих температурних показників відсутність води протягом тривалого часу, а також скупчення в місті сміття можуть стати причиною виникнення інфекційних захворювань», – наголосили в мерії.

За повідомленням, гострою залишається проблема припинення поставок в Луганськ продуктів харчування, медикаментів і палива. Зарплати, пенсії й соціальні виплати в Луганську також не виплачують, додали в міській раді.

XS
SM
MD
LG