Доступність посилання

ТОП новини

Батальйон «Донбас» вийшов з бою під Іловайськом, «Шахтарськ» – продовжує бій


Бійці батальйону «Донбас» вийшли з бою під Іловайськом Донецької області. Про це йдеться у повідомленні батальйону на їхній сторінці у Facebook.

«Станом на зараз бійці батальйону «Донбас» вийшли з бою під Іловайськом. Вранці було поранено командира батальйону Семена Семенченко. В нього численні осколкові поранення, але його вчасно евакуювали з поля бою. Зараз він знаходиться у лікарні. Операція пройшла успішно. Лікування триватиме близько двох-трьох тижнів. Сьогодні весь день точилася складний та запеклий бій, у результаті якого постраждала велика кількість військових «Донбасу». Кількість поранених уточнюється», – мовиться у повідомленні.

За інформацією «Донбасу» упродовж сьогоднішнього дня загинуло четверо їхніх бійців.

Між тим, батальйон «Шахтарськ» повідомляє, що їхні бійці продовжують бої під Іловайськом.

«Батальйон «Шахтарськ» все ще веде бої під Іловайськом. На даний момент у нас двоє вбитих і 6 поранений», – йдеться у повідомленні батальйону на їхній сторінці у Facebook.

У вівторок вранці батальйон «Донбас» повідомляв, що сили антитерористичної операції минулої ночі за рахунок скоординованих дій добровольчих батальйонів «Донбас», «Дніпро» і частин регулярної армії взяли під свій контроль місто Іловайськ.

Антитерористична операція на Донбасі триває від квітня. Україна визнала угруповання «ДНР» і «ЛНР» терористичними організаціями.

XS
SM
MD
LG