Доступність посилання

ТОП новини

Чеські громадські організації надають допомогу Україні


Чотири найбільші гуманітарні організації у Чехії оголосили збір коштів на допомогу українським біженцям і мешканцям сходу України.

«Людина у скруті» – гуманітарна організація, яка однією з перших підтримала Євромайдан. Працівники цієї організації відкрили SOS-рахунок на допомогу Україні. Перші кроки у наданні гуманітарної допомоги «Людина у скруті» планує здійснити вже найближчими днями.

Гуманітарна організація Charita належить до тих, які активно допомагали у лікуванні тяжкопоранених героїв Майдану у шпиталях Чеської Республіки. Charita також відкрила збір коштів для українських біженців, станом на сьогодні вже зібрано у перерахунку понад 80 тисяч доларів США.

Допомогу українським утікачам і людям з зони АТО надає чеський Червоний Хрест і міжнародна гуманітарна організація ADRA (Adventist Development and Relief Agency), яка має свої філіали у 128 країнах світу.

Як повідомляє ADRA, її працівники вже побували у Слов’янську, Краматорську, Маріуполі. Гуманітарна допомога від ADRA буде спрямована передусім родинам з дітьми у звільнених від сепаратистів районах.

XS
SM
MD
LG