Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко пообіцяв мільярди гривень на оновлення армії


Президент України пообіцяв виділити значні асигнування на оновлення озброєння та військової техніки. Про це Петро Порошенко заявив у виступі на майдані Незалежності на параді з нагоди свята.

«Зараз із Хрещатика прямо в зону АТО прослідує колона нової, щойно закупленої, або випущеної, або відремонтованої техніки. Згідно з планом на 2015 – 2017 роки, на переозброєння та оновлення військової техніки заплановано виділити понад 40 мільярдів гривень. Це дозволить модернізувати, закупити нові та поставити у війська літаки, вертольоти, бойові кораблі та катери», – наголосив Порошенко.

«І це лише скромний початок. Ми повинні, обов’язково повинні постійно зміцнювати нашу армію. Бо хто шкодує грошей на своє військо, буде годувати чуже», – додав президент.

Відзначення 23-ї річниці Незалежності України відбувається на тлі антитерористичної операції, яка від квітня триває на Донбасі. Сили АТО намагаються повернути контроль над захопленими проросійськими бойовиками Донецьком, Луганськом та іншими населеними пунктами.

XS
SM
MD
LG