Доступність посилання

ТОП новини

У Костянтинівці затримали охоронця Гіркіна – радник Авакова


Ігор Гіркін
Ігор Гіркін

У Костянтинівці на Донеччині спецгрупа міліції після збройного спротиву затримала Олексія Ш., особистого охоронця колишнього так званого «міністра оборони ДНР» Ігоря Гіркіна (Стрєлкова). Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова Антон Геращенко.

Він вказує, що дані про бойовика передали патріотично налаштовані місцеві міліціонери, і на жодному з етапів планування операції не сталося витоку секретної інформації.

Під час затримання Олексій Ш. Відкрив вогонь з автомата, але бійці спецпідрозділу «Сокіл» поранили бойовика в плече, вибили двері і затримали зловмисника.

Радник міністра Авакова сподівається, що затриманий надасть важливу інформацію про свого ватажка та інші подробиці дій бойовиків, починаючи від захоплення Слов’янського міського відділу мілції.

Цього тижня після майже місяця відсутності колишнього «міністра оборони» в інформаційному полі про Гіркіна згадав «прем’єр-міністр» угруповання «ДНР» Олександр Захарченко. За його словами, Гіркін, який перебуває у відпустці, згодом займатиметься «створенням спільної армії Донецької і Луганської народних республік».

XS
SM
MD
LG