Доступність посилання

ТОП новини

Москаля виключили з «Батьківщини» через підтримку іншого кандидата – прес-служба


Геннадія Москаля виключили з «Батьківщини»
Геннадія Москаля виключили з «Батьківщини»

Депутата Геннадія Москаля виключили з партії «Батьківщина» за підтримку не Юлії Тимошенко, а іншого кандидата на президентських виборах. Про це повідомила прес-служба партії.

«29 березня 2014 року з’їзд партії одноголосно проголосував за висунення лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко кандидатом на посаду президента України. Геннадій Москаль, будучи членом партії «Батьківщина», не тільки вів агітацію за іншого кандидата у президента, а й став його офіційною довіреною особою у 71-му територіальному виборчому окрузі», – зазначають у Батьківщині.

Депутат Верховної Ради Геннадій Москаль повідомив про своє виключення з партії «Батьківщина» і всіх її керівних органів. За його словами, про таке рішення його поінформували телефонним дзвінком із центрального офісу політичної сили.

«Тих, хто має власну думку і активно її висловлює, не люблять ніде», – зазначив Москаль.

Геннадій Москаль від 2011 до 2013 року входив до складу політичної партії «Фронт змін», однак після її вливання до «Батьківщини» перейшов із іншими однопартійцями до нової партії, отримавши місце у політичній раді «Батьківщини».

З 2007 року є депутатом Верховної Ради України VI та VII скликань, з грудня 2012 року – перший заступник голови комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією.

XS
SM
MD
LG