Доступність посилання

ТОП новини

Українські силовики затримали 10 російських десантників зі зброєю і документами – СБУ


Поблизу населеного пункту Дзеркальний Донецької області українські силовики затримала 10 російський десантників. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

«Спільна оперативна група ЗС України та СБУ затримала десять військовослужбовців 331 полку 98 свірської дивізії Повітряно-десантних військ Збройних сил РФ (в\ч 71211). Російські військовослужбовці затримані із особистими документами та зброєю. Вони дали свідчення, що батальйон десантників 23 серпня був передислокований залізничним транспортом до Ростовської області РФ, а близько 3 години ночі 24 серпня підрозділ був піднятий по тривозі і отримав наказ здійснити марш у складі колони з кількох десятків БМД», – повідомляють у Службі безпеки.

Затримані на Донбасі десантники Росії розповіли, що робили в Україні
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:08 0:00

За повідомленням міністра оборони Валерія Гелетея, сили АТО взяли у полон багато російських військових, які воювали проти української армії. Але не відомо чи говорив міністр про тих же російських військових, що і СБУ.

Як повідомляв речник Інформаціно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, у складі колони бронетехніки, яка прорвалася в Україну у понеділок вранці, було 10 танків, дві бойові машини піхоти і 2 «Урали». За його словами, прикордонники заблокували рух колони у напрямку Щербаки-Маркине, траса між Новоазовськом та Маріуполем під контролем українських силовиків.

Україна і Захід звинувачують Росію у постачанні на Донбас зброї і бойовиків. Москва свою причетність відкидає.

Антитерористична операція на сході Україні триває від квітня.

Четверо із 10 затриманих російських десантників
Четверо із 10 затриманих російських десантників

XS
SM
MD
LG