Доступність посилання

ТОП новини

Верхолаз Mustang передає гроші від LifeNews батальйону «Донбас»


Український верхолаз Григорій Mustang, який розфарбував у синьо-жовтий колір зірку на висотці у Москві, передає гроші, які він отримав від телеканалу LifeNews за відео з висотки, на потреби добровольчого батальйону «Донбас». Про це Григорій написав на своїй сторінці у Facebook.

«Відео з зірки було продано за 5 тисяч доларів. Всі гроші будуть передані нашим солдатам. Я сподіваюся, що Семен Семенченко, командир батальйону, знайде потрібне застосування грошам. Багато хто запитував, чому відео із зірки дісталося саме LifeNews, адже є люди, які намагаються допомогти Україні, а їм я навіть не відповів. Річ у тім, що LifeNews вперше робить внесок у перемогу свободи, перемогу добра над злом», – зазначив руфер.

Григорій зазначає, що він не порушував умов договору з LifeNews.

«Щодо звинувачень з боку LifeNews про мою непорядність, то хочу їм нагадати, що умови домовленості передбачають передачу ексклюзивних прав на відео з висотки на Котельничній набережній на сім днів. Доказом моєї правоти є відсутність цього відео у вільному доступі у мережі. Термін дії ексклюзивних прав закінчується в п’ятницю 29 серпня», – говорить руфер.

20 серпня на шпилі відомої будівлі на Котельницькій набережній у центрі Москви з’явився український прапор, а верхівка золотистої зірки на шпилі будівлі була розфарбована синьою фарбою.

Поліція Москви затримала чотирьох підозрюваних: двох хлопців і двох дівчат, яким загрожує до семи років в’язниці. Український верхолаз Mustang Wanted, щоб не наражати на покарання непричетних людей, зізнався у цьому вчинку і заявив, що готовий здатися поліції в обмін на звільнення української льотчиці Надії Савченко.

XS
SM
MD
LG