Доступність посилання

ТОП новини

Росія далі перекидає війська і техніку до кордонів України – прес-центр АТО


Збройні сили Росії далі перекидають військову техніку і живу силу до прикордонних з Україною районів, насамперед до Ростовської області. Частина цих підрозділів порушила державний кордон і перебуває нині на території України. Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції.

За його даними, колона техніки в кількості до 100 одиниць (танки, бронетранспортери, ракетні системи «Град», бойові машини піхоти) перебуває на дорозі сполученням Старобешеве – Тельманове і рухається в напрямку населеного Тельманове Донецької області.

Прес-центр АТО відзначає наявність розпізнавальних знаків на техніці – це кола чи трикутники білого кольору. Про нанесення таких розпізнавальних знаків перед початком марш-кидка в Україну говорили українським військовим затримані 25 серпня на Донеччині російські десантники.

За даними прес-центру АТО, на виїзді з населеного пункту Побєда розгорнутий штаб батальйонної тактичної групи Збройних Сил Російської Федерації. До районного центру Амвросіївка зайшли п’ять бронетранспортерів та КамАЗ із живою силою.

Водночас українські військові зауважують зменшення військової присутності підрозділів російської армії у прикордонних районах Бєлгородської, Курської, Воронезької та Брянської областей Росії.

XS
SM
MD
LG