Доступність посилання

ТОП новини

«Донбас» утримує позиції в Іловайську – Семенченко


Командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко
Командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко

Протягом минулої ночі бійці батальйону «Донбас» утримали свої позиції в Іловайську, втрат серед особового складу немає. Про це написав командир батальйону Семен Семенченко, який зараз лікується у Дніпропетровську.

«Хлопці закопалися в землю, нарили бліндажів, сепари (сепаратисти – ред..) бояться навіть носа висунути, обстрілюють лише далекобійними. Не можемо поки вивезти поранених. Сьогодні вирішальний день. Я вірю, я сподіваюся. Підняв усіх, кого міг. Усі обіцянки дані. Ми свій обов’язок виконали, тепер чекаємо і поки ВОНИ виконають свій», – пише Семенченко і додає, що «складається враження, що хтось хоче, щоб після виходу з Іловайська підрозділи вирушили просто до Києва. Не на ротацію».

Батальйон «Донбас» та інші добровольчі підрозділи увійшли до стратегічно важливого Іловайська на Донеччині минулого тижня. Вони взяли під свій контроль значну частину міста, але зупинилися, зустрівши укріплений район проросійських бойовиків. Зараз кілька батальйонів залишаються оточеними в Іловайську і чекають на підтримку сил регулярної армії.

XS
SM
MD
LG