Доступність посилання

ТОП новини

Гаряча лінія для добровольців, оголошена міністром Гелетеєм, не працює


Гаряча лінія для тих, хто добровільно хоче брати участь в АТО, оголошена міністром оборони Валерієм Гелетеєм, не працює. Про це повідомляють користувачі «Фейсбуку» на сторінці міністра під дописом за 20 серпня. Тоді міністр повідомив, що «відтепер усі, хто бажає вступити до українського війська, можуть звернутися за телефоном (044) 223-23-61. Лінія працює щодня з 9:00 до 21:00».

Журналісти Радіо Свобода теж декілька разів дзвонили за вказаним номером і щоразу після з’єднання ніхто не брав слухавку, звучали «клацання» та обривки мелодій.

Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:28 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ

Ще 21 серпня начальник відділу мобілізаційного управління Генштабу Збройних сил України Михайло Щербина заявив в ефірі Радіо Свобода, що, враховуючи досвід двох попередніх хвиль мобілізації, тепер під час комплектації частин високомобільних десантних військ «опираються в основному на добровольців». Представник Генштабу закликав усіх охочих йти на фронт добровольцями телефонувати на гарячу лінію Міністерства оборони.

Однак номеру телефона для запису добровольців того дня і наступного на сайті ще не було. З’явився номер у розділі «Гарячі лінії» лише 23 серпня як «Номер гарячої лінії для охочих вступити до Українського війська».

XS
SM
MD
LG