Доступність посилання

ТОП новини

«Правий сектор» також заявляє про оточення сил АТО під Іловайськом


Дніпропетровський осередок «Правого сектору» заявляє про оточення сил АТО під Іловайськом на Донеччині.

«Наші побратими з батальйонів «Донбас» і «Дніпро» все ще в оточенні в Іловайську: на півночі – сепаратисти, з півдня – чисто російська армія», – цитує прес-служба організації члена «Правого сектору» Андрія Денисенка.

Він зазначив, що «ситуація навколо оточених частин у Іловайську критична, батальйони негайно вимагають підкріплень». «Я дуже добре знаю, що кажу, бо маю оперативну інформацію з місця подій, а щойно вчергове говорив із комбатом «Дніпра» Юрком Березою, який, попри контузію, зараз бореться там... Це наша спільна вимога - командира Дніпра, оточених бійців і всіх, хто бореться цими годинами за порятунок їхніх життів і виправлення ситуації на фронті після відкритого вторгнення російських військ 24 серпня», – наголосив Денисенко.

Він підтвердив, що сили під Іловайськом отримали підкріплення, але, за словами Денисенка, мова йде про одну роту, тоді як потреби значно більші.

Раніше у РНБО спростували, що сили АТО перебувають в оточенні під Іловайськом. Речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко також повідомив, що українські бійці отримали там підкріплення.

XS
SM
MD
LG