Доступність посилання

ТОП новини

Комбат Семенченко: є інформація про початок руху штурмовиків у бік Іловайська


Командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко
Командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко

Командир добровольчого батальйону «Донбас» Семен Семенченко заявляє про початок руху штурмових груп у бік Іловайська Донецької області. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Є інформація про початок руху колон і штурмових груп у бік Іловайська. Радіоперехоплення сепарів підтверджують. Зв’язку з містом поки немає, командування та бійці «Донбасу» поки підтвердити не можуть (зв’язок). Крига скресла. Буду тримати всіх в курсі», – написав Семенченко.

Перед цим Семен Семенченко спростовував інформацію РНБО про надання допомоги силам АТО під Іловайськом. За його словами, завтра він планує приїхати до Києва і взяти участь у пікетуванні Генерального штабу Збройних сил через ненадання допомоги.

Сьогодні керівник інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко заявив, що силам АТО в Іловайськ доставили допомогу, а частину поранених евакуювали.

Тим часом дніпропетровський осередок «Правого сектору» заявляє про оточення сил АТО під Іловайськом на Донеччині.

«Наші побратими з батальйонів «Донбас» і «Дніпро» все ще в оточенні в Іловайську: на півночі – сепаратисти, з півдня – чисто російська армія», – цитує прес-служба організації члена «Правого сектору» Андрія Денисенка.

Він підтвердив, що сили під Іловайськом отримали підкріплення, але, за словами Денисенка, мова йде про одну роту, тоді як потреби значно більші.

Раніше у РНБО спростували, що сили АТО перебувають в оточенні під Іловайськом. Речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко також повідомив, що українські бійці отримали там підкріплення.

Бої сил АТО з сепаратистами в Іловайську тривають з 18 серпня.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG