Доступність посилання

ТОП новини

Екс-голова ФДМ Семенюк-Самсоненко застрелилася – МВС


Валентина Семенюк-Самсоненко
Валентина Семенюк-Самсоненко

Колишня голова Фонду держмайна Валентина Семенюк-Самсоненко застрелилася у своєму будинку у селі Чайки під Києвом. Про це ЗМІ повідомив керівник прес-служби МВС Київської області Микола Жукович.

«Я підтверджую, що вона знайдена мертвою. На місці працює слідчо-оперативна група», – сказав Жукович.

У МВС повідомляють, що Валентина Семенюк-Самсоненко вистрелила собі у голову з рушниці. Правоохоронці розглядають версію самогубства як основну.

«Сьогодні о 18 годині 15 хвилин по спецлінії «102» до Києво-Святошинського райвідділу міліції надійшло повідомлення про самогубство у своєму заміському будинку Валентини Семенюк-Самсоненко. На місце виклику виїхала слідчо-оперативна група та експерти криміналісти для з’ясування причин та обставин даної події», – мовиться у повідомленні на сайті МВС.

Низка ЗМІ повідомляє з посиланням на міліцію, що зброя, з якої застрелилася Семенюк-Самсоненко, за попередньою інформацією, була зареєстровано на її колишнього чоловіка, бізнесмена Віталія Самсоненка.

Валентина Семенюк-Самсоненко народилася у 1957 році у Житомирській області. У 2005-2008 роках очолювала Фонд державного майна України, була народним депутатом України чотирьох скликань, член Соціалістичної партії Олександра Мороза.

XS
SM
MD
LG