Доступність посилання

ТОП новини

Росія розпочала повномасштабне вторгнення – радник Авакова


Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк
Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк

Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Про це сказав радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк в ефірі телеканалу «Еспресо. TV».

«Відбулося повномасштабне військове вторгнення Збройних сил Росії на територію України. Вторгнення відбувається по кількох напрямках. Штаб Росії своїми діями намагається розпорошити сили бійців АТО, щоб взяти під контроль населені пункти на території Донецької і Луганської областей», – сказав Шкіряк.

Командир п’ятої роти батальйону «Донбас» Володимир Шилов в ефірі «5 каналу» підтвердив, що росіяни захопили місто Новоазовськ на Донеччині.

«Місто Новоазовськ захоплене російськими військами, заблокований танками, виїзд жителям із нього заборонений. Завтра відбуватиметься зачистка міста», – сказав Шилов.

У середу в РНБО заявили, що Збройні сили Росії далі перекидають військову техніку і живу силу до прикордонних з Україною районів, насамперед до Ростовської області. Частина цих підрозділів порушила державний кордон і перебуває нині на території України.

XS
SM
MD
LG