Доступність посилання

ТОП новини

У Києві отримали паспорти 16-річні переселенці з Донбасу


Один із тих 16-річних українців, які отримали у четвер свій перший паспорт
Один із тих 16-річних українців, які отримали у четвер свій перший паспорт

У Києві у четвер отримали паспорти переселенці з Донбасу, яким виповнилося 16 років. Нині у столиці таких – 15 осіб, усі вони отримали паспорт громадянина України, передає кореспондент Радіо Свобода.

Як повідомила голова департаменту оформлення документації Державної міграційної служби Алла Чередниченко, від початку проведення антитерористичної операції працівники служби у різних регіонах країни надали майже 17 тисяч послуг громадянам, які вимушені виїхати з Донбасу. Найчастіше переселенці потребують послуг з оформлення, заміни або відновлення паспорта громадянина України.

«Державна міграційна служба України відкрила пункти прийому переселенців, перш за все – державного підприємства «Паспортний сервіс». там вимушені переселенці можуть оформити паспорт громадянина України, паспорт громадянина України за виїзд за кордон, обміняти паспорт і зареєструватись за місцем проживання», – повідомила Чередниченко.

За даними Державної міграційної служби, найбільше вимушених переселенців звертаються до цього відомства у Києві, Харкові, у Харківській, Львівській і Запорізькій областях.

XS
SM
MD
LG