Доступність посилання

ТОП новини

На Дніпропетровщині збирають резервістів для Добровольчого українського корпусу


Дніпропетровська обласна організація «Правого сектору» збирає резервістів для Добровольчого українського корпусу на захист України та Дніпропетровської області. Про це сьогодні повідомили в прес-службі організації.

За даними з прес-служби, до резерву просять записуватись хлопців та чоловіків віком від 18 років, які «готові захищати рідні домівки, родини та власне життя від агресора».

«Пріоритет надається усім, хто вже має досвід поводження зі зброєю, власну легальну зброю чи засоби індивідуального захисту (наприклад, бронежилети). Резервістам гарантується проходження необхідного вишколу на базі з обладнаними полігонами», – заявили в «Правому секторі».

Як зазначили в організації, резервісти самі зможуть обрати – захищати територіальну цілісність України безпосередньо у зоні АТО чи кордони Дніпропетровської області у разі загрози вторгнення агресора на територію регіону.

Раніше лідер організації Дмитро Ярош повідомляв, що активісти «Правого сектору» діють у складі кількох добровольчих батальйонів.

XS
SM
MD
LG