Доступність посилання

ТОП новини

США надсилають військову допомогу Україні


Останні поставки включають шоломи, роботи з знешкодження боєприпасів, радіоприймачі, бронежилети, індивідуальні аптечки, спальні килимки та куртки. Найближчими тижнями будуть надіслані прилади нічного бачення, тепловізори та додаткових радіостанцій.

Крім того, підтримку отримає і Державна прикордонна служба України: одяг, намети, генератори малої потужності, ручні паливні насоси, інженерне обладнання, засоби зв'язку, транспортні засобів, індивідуальне нелетальне тактичне спорядження та засоби спостереження. Останні поставки включають: екскаватори, автокрани, тепловізори, обладнання відеоспостереження, засобів зв'язку, намети, колючий дріт, спальні мішки, та невеликі електрогенератори. У майбутньому США поставлять додаткову техніку та обладнання відеоспостереження, вантажівка та малі патрульні судна.

Окрім цього, експерти міністерства оборони США зустрічатимуться з українськими колегами, для оцінки конкретних заходів та програм, направлених на оборону.

Міністерство оборони США та Державний Департамент використають 19 мільйонів доларів з Глобального Резервного фонду безпеки для підготовки та оснащення Національної Гвардії України. Очікуємо, що навчання почнеться в 2015 році.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG