Доступність посилання

ТОП новини

Гелетей: антитерористична операція на Донбасі завершена, тепер – «велика війна»


Міністр оборони України Валерій Гелетей
Міністр оборони України Валерій Гелетей

«Операцію по звільненню сходу України від терористів завершено», – про це заявив міністр оборони України Валерій Гелетей на своїй сторінці у Facebook. Тепер, за словами Гелетея, в Україні почалася «велика війна».

«Ми маємо терміново вибудовувати оборону від Росії, яка намагається не лише закріпитись на територіях, раніше окупованих терористами, але й здійснювати наступ на інші території України. У наш дім прийшла велика війна, яку Європа не бачила з часів Другої світової. На жаль, в такій війні втрати вже будуть обчислюватись не сотнями, а тисячами, навіть десятками тисяч. По неофіційних каналах російська сторона вже кілька разів погрожувала, що у випадку продовження спротиву, вони готові застосувати проти нас тактичну ядерну зброю», – говорить Гелетей.

Український міністр оборони зазначає, що «Росія програла гібридну війну Україні».

«Наші Збройні сили впевнено тіснили банди російських найманців, знищували диверсантів та спецпризначенців. Саме тому Кремль змушений був перейти до повномасштабного вторгнення своїх регулярних військ на територію Донбасу. Сьогодні ми вже маємо справу з дивізіями та полками. Завтра це можуть бути корпуси», – зазначає Валерій Гелетей.

У четвер Петро Порошенко заявив про факт перебування на території України російських військ.

НАТО оприлюднило нові супутникові знімки, які свідчать про перебування в Україні російських військ.

Росія ці факти заперечує.

XS
SM
MD
LG