Доступність посилання

ТОП новини

Партія Гриценка піде на вибори разом із «Демократичним альянсом»


Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Партія «Громадянська позиція», очолювана Анатолієм Гриценком, братиме участь у позачергових парламентських виборах спільно з партією «Демократичний альянс». Про це інформує агентство «Інтерфакс-Україна» з посиланням на спільний зʼїзд цих двох політсил, що тривав у неділю.

Перша пʼятірка, за підсумками зʼїзду, виглядатиме наступним чином: Анатолій Гриценко, лідер «Демократичного альянсу» Василь Гацько, члени «Громадянської позиції» Марина Соловйова, Олег Дерев’янко, Віталій Шабунін і Тарас Стецьків.

Під час виступу на зʼїзді Анатолій Гриценко заявив, що, на його думку, «Громадянська позиція» на дострокових виборах може претендувати на третє місце. Водночас, за словами Гриценка, питання участі його партії у коаліції вирішуватиметься після виборів.

Водночас він заявив, що питання участі «Громадянської позиції» в коаліції буде вирішено після виборів.

Зʼїзд «Громадянської позиції» також затвердив 10 кандидатів у народні депутати від політсили по мажоритарних округах у Житомирській, Івано-Франківській, Львівській, Полтавській, Рівненській, Чернівецькій областях і Києві. Окрім того, за мажоритарними округами балотуватимуться до парламенту понад 10 представників «Демократичного альянсу».

Дострокові парламентські вибори відбудуться в Україні 26 жовтня.

XS
SM
MD
LG