Доступність посилання

ТОП новини

Українські війська зміцнюють позиції на Донбасі – Тимчук


Українські війська в зоні конфлікту на Донбасі далі зміцнюють свої позиції, здійснюють їх інженерне обладнання та вдосконалюють системи ведення вогню. Водночас підрозділи і частини відновлюють боєздатність, інформує координатор руху «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

«На межі кризового району підрозділи Збройних сил України, Національної гвардії та МВС обладнали понад 100 блокпостів та опорних пунктів. Особлива увага приділяється зміцненню оборони в секторі «М» (район Маріуполя)», – пише військовий експерт.

Він додає, що «російсько-терористичні війська» далі обстрілюють позиції українських військ в аеропорту Донецька, селищі Піски неподалік Донецька, в місті Щастя під Луганськом та в кількох інших районах.

Прес-центр антитерористичної операції повідомив увечері 11 вересня, що бойовики час від часу порушують перемир’я, але загалом режим припинення вогню зберігається.

5 вересня учасники тристоронньої контактної групи в Мінську досягли домовленості про режим припинення вогню на Донбасі. Домовленість, крім іншого, передбачала також обмін затриманими та полоненими.

XS
SM
MD
LG