Доступність посилання

ТОП новини

Донецьк: мешканці повідомляють про звуки залпів – міськрада


Ситуація у Донецьку напружена. Мешканці міста повідомляють про звуки залпів у Ленінському, Петровському та Кіровському районах. Про це йдеться у повідомленні Донецької міськради.

«Ніч з 13 на 14 вересня у Донецьку минуло без активних воєнних дій, періодично лунали поодинокі постріли з великокаліберних знарядь. Минулої доби у результаті попадання снарядів пошкоджена покрівля на площі 750 квадратних метрів у житловому будинку 272 по вулиці Петровського, а також господарської будівлі у дворах будинків №6 по вулиці Лісогоспній, №16 по вулиці Лохтіна і №16 по вулиці Юннатов. Станом на 9.30 ситуація у місті напружена. Жителі повідомляють про те, що в Ленінському, Петровському та Кіровському районах чутні звуки залпів», – мовиться у повідомленні міськради.

5 вересня в Мінську контактна група підписала протокол про негайне припинення вогню з 18:00 за київським часом на сході України. Протокол має 12 пунктів і передбачає, зокрема, обмін військовополоненими, забезпечення гуманітарної допомоги, моніторинг режиму припинення вогню на кордоні.

Як повідомив учасник контактної групи, другий президент України Леонід Кучма, наступний раунд переговорів цієї групи має відбутися у Мінську наступного тижня.

XS
SM
MD
LG